17 Eylül 2010 Cuma

İçtim! İçtim!

Dün ben cidden yaramazlık yaptım sanırım. Yarım şişe votkayı tek başıma içtim. Hem de sek olarak.



Sonra n'oldu? Başım döndü. Dünya döndü. Herşey döndü.

Acayip eğlendim. Uzun zamandır bu kadar dağıttığım, dağıldığım bi eğlence olmamıştı. Gülnihal'le The Hall'daki Earth Hour gecesinden sonra böyle yaramazlıklar yapmamıştım. Vayyy be. Epey olmuş. Bir de alkol olayını "yılbaşı"ndan beri böyle abartmamıştım. Tuh yazık. :D Velhasılı kelam "Merve'yle olan neşe saçıyor insan" kıvamına geldiğinden dün gece bayağı cozuttuk. Hayır kelime ne anlama geliyorsa...

Ecem'i anlatmam lazım asıl. Tam oturmuş içiyoruz. Oğuzhan'ın odası stüdyo gibi zaten. Ses yalıtımları fln bile var. O derece. He ne kadar engelliyor. Orada durup düşünmek gerek.



Disco topu olayı beni pek bir eğlendirdi. Işık şovu yaptı bir de. Heh nerede kalmıştım? Ah Ecem! Ecem "apaçi dansı" denen şeyden yaptı. Hayır kız yetenekli arkadaşım. Oğuzhan'la Selim ayak uydurmayı başardılar da ben oturup video çektim. :)

Çok içtim. Çooook! İnanamadılar. Tam gidip "bi saat uyusam ya ben." fln derken Ecem geldi yanıma yattı. Baya fotoğraf çektiler. Aleyhimde delil olacak diye korkuyorum. "Sarhoşsun" damgası yemekten acayip tırsmış durumdayım. :)



Eve dönerken Selim nasıl bir araba kullandıysa başımın dönmesi geçti. İçmiş olduğum halde millete msn'de, facebook'ta, twitter'da laf yetiştirdim. Çok iyiydi ya.

Bir de 2 erkeğin beni erkek gibi gördüğü zamanlara geri döndük. Erkek olsam çekilmezmişim ama kız halimle erkek gibi olunca çekilme ihtimalim varmış.

Oğuzhan'ın yine abartılarına çok güldüm. "3000 yıl oldu ya görüşmedik.", "5 milyon kez gittim."

Selim'in çapkınlıkları. Adam bir rahat durmaz mı arkadaş? Yok annem durmaz. Her dakikası başka olay.

Velhasılı beni eve bıraktı Selim. Eve girdim. Direk üstümü değiştirip uyumuşum.




Sabah nasıl uyandığımı ne siz sorun ne ben söyleyeyim... :)

Hala şunu söylüyorum.

- Başım dönsün, dünya dönsün. Salla beni, herşey dönsün.

Kim sallar ki? :D

2 yorum:

  1. next time, if you're going to have vodka, forget the cheap stuff..
    try 'KETEL ONE' - hic basagrisi yapmaz
    :)

    YanıtlaSil
  2. Başım ağrımadı ki. Döndü. :)

    YanıtlaSil