26 Ağustos 2010 Perşembe

Eskisi Gibi...

Hersey aynı tas aynı hamam. Yine buldum aynısından. Yine aldım başıma dert.

-Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.

bu söz çok pis koyar işte. Neyse sorun yok. Bittiyse bitti.

Ama olay çok komik. Kızın biri bana :

- Birlikte misiniz?
diye soruyor. Ben de :

- Hayır. N'oldu ki?
diyorum. Gelen cevap süper ötesi.

- Bana ilişkisi olmadığını söylemişti zaten. Emin olmak istedim. Görüşürken rahat olayım diye. Nasıl biridir?

Ohaaaaa! Ohaaaaa! Ohaaaaaaaaaaaaaa! Olaya gel. Adamla beraberim ya da öyle sanıyorum. Ama konduramadığım için "hayır" diyorum. Ve aldığım cevapla kısmi felç geçiriyorum.

Tebrik ederim. Böyle eğlenceli bir şey yaşattığınız için. Hepinize. Toptan. Şimdi gidebilirsiniz. Kutlama yapmak lazım ne de olsa.

3 yorum:

  1. Şaka gibi inanmıyorum !! Nerden bakarsan bak aferdersin ama ohhaaa !! Ya bazı şeyler bu kadar mı basitleşti yaa !! Ne erkeklik'in şerefi ne de kızlarda haya, ar kaldı. Hayretle okudum . Tabii çok üzüldüm eğer gerçekten olduysa bu olay. Valla merve ne diyeyim ne ben seni tanırım ne de o arkadaşı ama şunu açıkça söyleyebilirim ki hayatının en büyük hatasını yapmış . Seni sadece sesinden yola çıkarak tanımlamaya çalıştığım kadarıyla kaybeden o arkadaş olmuş. Senin tatlı canın sağolsun !! Deymez bu erkek milletine :-)) Elbet bir gün kaderin seni bulacak !! O güne kadar üzüntülerinin , acılarının en az olması dileğiyle.. Bu arada sabah süperdin !! Levent bir ara dalıyordu:-)))) Tamam deme sakın :-))

    YanıtlaSil
  2. merve yasadigin cok sinir bozucu ama itiraf etmeliyim ki o kisi benimle gorusmeye devam ederken seninle gorusmeye basladi.. ben de sansima bi sekilde fark edip kestim muhabbeti! simdi de ayni hikaye senin basina gelmis! hep beraber adamin ..ünü kaldirdik baska bisey diil. herkes hayatta layigini buluyo! dert etme ben etmiyorum, allah kurtardi demeli, sevgiler

    YanıtlaSil
  3. sana tek söyleyeceğim şey aklını başına topla!eğer böyle bi olay yaşandı ve sen hala bu adamla birlikteysen bi an önce silkelen ve kendine gel derim!blogunu tesadüfen buldum ve yazdıklarına bakılırsa canlı neşeli hayat dolu bi kızsın...kimsenin seni kullanmasına izin verme Merve!

    YanıtlaSil