19 Mart 2010 Cuma

Son Savaş...

Her işin kötüsünü düşünüyorum. "Drama Queen" diyen bile var. Haklılar. Kendi kendimi içten içe yok ediyorum. Her seferinde mutlu mesut taktığım maskemle rol kesiyorum. Aptallıklarımı ardımda bırakmayıp yanımda tasıyorum. Ders çıkarmak işime gelmiyor çünkü.

Ne derdim var kendimle? Ne yapmaya çalışıyorum kendime? Daha ne yapabilirim?

Ağlarken bile yetmiyor. Ağlarken bile bitmiyor içimdeki öfke. Bitmiyor. Bitiremiyorum. Yine eksik kalıyor bişeyler. Ağlıyorsun ya ne eksik kalabilir ki? Hıçkıra hıçkıra ağlıyorsun. Daha ne eksiği arkadaşım? Yarım kalan seyler içinde aslında. Ağlamaktan değil bütün bunlar. Kurdugun hayallerin gerceklesmemesi tüm olay.

Yorgunum ama çalışmaktan değil. Kendi içimde verdiğim savaşları bir türlü bitiremediğim için. Bu savaşlar ki hep beni bir şekilde "gazi" olarak çıkarıyor ortaya. Ama -söz gelimi- erkeklik taslayacağım ya yemiyor öyle yaralı dolaşmak. Saklıyorum, gizliyorum. Bi kendim biliyorum bu yaraları. Sonra biriktiriyorum hepsini. Yığıyorum üst üste. Gizli gizli açıyorum yaralarımı. Halimi bildigim için saklıyorum kimse görmesin diye. Çok güçlüyüm ben çok. İnanılmaz bi güce sahibim görenler öyle söyluyor en azından. Gelin bi de beni görün diyorum içimden.

Gerçekten beni görün. Öyle aciz, öyle yardıma muhtaç ki. Maske bir düşerse diye korkuyorum. Ya düşer de beni olduğum gibi görürlerse? İçimi acıtanlar da onlar. Kırıp dökenler de. Yakıp gidenler de. Ya arkasında bıraktığını görürse? Ya bu halime acırsa?

Hersey katlanılabilir benim için. Ama bu değil. Bu hiç değil. Tüm benliğimle reddettiğim şeyleri kabullenmek zorundayım şimdi. Ya değişmek için elimde ne varsa kullanmalıyım? Ya da gidenlerin, yitenlerin arkasından yas tutup karalar bağlamalıyım? Acımı bilen anlayan var mı? Yok. O zaman kaybetsem de son savaşımı vermeye hazırım. Bu son. Kinim de bende kalmasın artık, neşem de...

Geçsin gitsin. Gerekirse yok olsun. Ama artık beni yok etmesin.!!!!

2 yorum:

  1. bu ruh haliyle basbasa kalma dayanilir gibi degil. sevgilin midir neyse artık o kisi yerinde bi karar vermis. operim gozlerinden

    YanıtlaSil
  2. Sevgilim gibi bi durum yok. Burda ona dair bişi de yok. :D

    Bende öpeyim de kimi öpüyorum :D

    YanıtlaSil